Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Η συνέντευξη της Έλενας

Πρόκειται για όσα είπε στο Acharnorama Press η Έλενα Καραγιάννη, μια απ' τις αγαπημένες μας συνταξιδιώτισσες για τη Ρουάντα. Διαβάστε την απολαυστική της συνέντευξη λίγες μόλις ώρες πριν αναχωρήσουμε για το ταξίδι μας. Πώς να μην ανυπομονείς να συνταξιδέψεις με όλα τα παιδιά όταν διαβάζεις:

Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου πιστεύω πως το Σχολείο και όταν λέω σχολείο εννοώ τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, και τους μαθητές, πως θα είναι ο πυρήνας και η αφετηρία σε αυτήν τη Μεγάλη Αναγέννηση που προσδοκούμε τα τελευταία χρόνια της Κρίσης. Το έχει δείξει η ιστορία πως μπορεί να συμβεί και ήδη συμβαίνει, αφού σε κάθε γωνιά της χώρας μας δάσκαλοι και απλοί γονείς, υψώνουν το κεφάλι , αναλαμβάνουν δράση και παίρνουν προσωπικά την υπόθεση του να αλλάξουν στην Πράξη ότι στρεβλό υπάρχει σε αυτόν τον τόπο. Το πιστεύω με όλη μου τη ψυχή.


Επίσης μόλις σήμερα, Σάββατο 6 Ιούλη, ανάδοχοι και εθελοντές της ΑctionAid έφυγαν από το αεροδρόμιο για τo εθελοντικό ταξίδι τους στην Κένυα! Ευχόμαστε καλό ταξίδι, γεμάτο εμπειρίες!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου